maandag 16 juni 2014

WK voetbal

Zijn jullie ook verslaafd aan het WK voetbal? Kijken jullie alle wedstrijden of alleen het Nederlands elftal? Of kijken jullie (net als mij) helemaal niet?
Ik heb er dus helemaal niks mee met dat voetbal. Maar goed, in de klas kan ik het WK toch niet helemaal ongemerkt voorbij laten gaan. Zo voorspellen we de uitslag van alle wedstrijden, hangen er oranje vlaggetjes in de klas en kon ik het niet laten om ook een bijpassende krans te haken:
Het patroon van de voetballer kreeg in via de mail in de nieuwsbrief van Inhaken. Het patroon van de voetbal vond ik via google. Het heeft me heel wat bloed zweet en tranen gekost om het voor elkaar te krijgen. Ik ben zelf niet tevreden over de bal maar beter krijg ik het echt niet.

Morgen met de hele school (groep 1 t/m 8) op schoolreis naar Drouwenerzand. Dat wordt mee in het schommelschip, de breakdance, het spookhuis en de twister. Maar niet te veel eten 's ochtends :-)

11 opmerkingen:

 1. Nope, ik volg totaal geen voetbal. Ik lees op Facebook en gewoon op internet ook wel wie gewonnen heeft en zo ;-)
  Mooie krans heb je weer gehaakt! Waarom ben je niet tevreden over de voetbal? Hij is kei goed gelukt! Ik doe het je in elk geval niet na hoor.
  Veel plezier morgen op schoolreis! Voorzichtig zijn he ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk gedaan! ja...zo kom je zeker in de stemming....als je dat nog niet was!
  Het was een prachtige spannende wedstrijd!
  Hopelijk kun je deze''mascotte'' nog vaak gebruiken!

  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kijk voetbal, hoor! Niet alles, maar als Joost of de jongens willen kijken, kijk ik gezellig mee. Wat is jouw krans weer onwijs gaaf! Ik vind de bal perfect.
  Fijne avond, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. . Toe toepasselijk zeg. Ruim dertig jaar geleden had je ook van die poppetjes, die werden gebreid. Veel plezier in Drouwen morgen, en niet teveel patat eten he. Was er vorig jaar met cliënten in het park hadden we een huisje. Groetjes, nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik geef helemaal niets om voetbal en heb erniets mee, maar ik vind het knap gemaakt! Groetjes Mariëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hou normaal gesproken ook niet van voetbal maar de wedstrijden van Nederland tijdens een EK of WK volg ik absoluut, vind die sfeer zo super en wauw wat heb je dit gaaf gemaakt Henriet, toppie.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Henriete,
  Nee, ik ben geen echte voetbalfan, maar als de tv aanstaat, luister ik soms wel mee..ik vind je gehaakte krans met bal en voetballer wel heel leuk, voor de kinderen is het wel spannend natuurlijk..liefs Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hihihi veel plezier op schoolreis . Alleen het NL elftal volg ik voor de rest niets qua voetbal. Je krans is gewoon super en vind de bal wel toppie geslaagd prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. wat een gave oranje krans top ik kijk alleen naar Nederland als ze goed spelen.
  Liefs Ghea

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik ben ook geen voetbalfan, maar die krans vind ik wel super geslaagd, ook de voetbal!
  Lieve groetjes, Berlinde

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoi Henriet,
  ik vind hem gaaf!!! En ik probeer wel te kijken naar Oranje, maar afgelopen vrijdag keek Guus naar Top Gear en morgen heb ik een eetafspraak met collega's die geen van allen fan zijn. Dus tussen de gangen door maar even stiekem naar de woonkamer rennen....
  Groetjes,GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen