zondag 29 juni 2014

Mannenkaart

Terwijl er op de tv 22 mannen achter een bal aan renden zat ik achter aan de tafel een mannenkaart te maken.Word ik toch nog geïnspireerd door het voetbal :-)
De basis is een vierkante kraft kaart (gekocht bij de Boekenvoordeel). Daarop een stukje design papier met tekst van Docrafts. Daarop een vierkant van kraft en daarop grijs papier waarop ik mijn grote klokkenstempel heb afgedrukt. Daarop een uitgestanste auto en verder afgewerkt met mijn nieuwe tandwielen en filmstrip.

Die laatste 2 stansjes heb ik vorige week op de markt in Sappemeer gekocht (ongeveer 17 kilometer hier vandaan). En ja, dan ga je niet met de auto of op de fiets, nee......dan ga je even lopend die kant op. Lekkere training voor de 4-daagse. Die komt nu wel heel snel dichterbij hoor!!

Morgen en dag met klusjes in en rond het huis en even een lijstje met dingen afwerken die nog voor school gedaan moeten worden. Daarna nog 4 dagen werken en dan begint hier de vakantie!

Deze kaart laat ik meedoen met de challenge van Hobbyhome waar ze een mannenkaart vragen.


7 opmerkingen:

 1. Hoi Henriet,
  ..en dan gaat ze even te voet naar de hobbywinkel haha..prima oefening..je hebt een leuke, stoere mannenkaart gemaakt, mooi met de filmstrip en de gears, ook jouw laatste schoolweek is aangebroken en nu maar hopen op mooi weer, groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gaaf zeg, die kan je gerust versturen, kraft en zwart wat een mooie combinatie. Succes met trainen, komt echt dichterbij! Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gaaf deze mannenkaart!! Inderdaad een hele goed training om even 17 kilometer te lopen naar een hobbywinkel:) Succes nog met de laatste dagen op school.
  Groetjes,
  Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ha Henriet,
  lekker he, nog 4 dagen en dan vakantie!! En goed van je om te trainen naar de hobbyeinkel....goede smoes toch? ;-)
  Je kaart vind ik erg leuk! Een echte mannenkaart. En die kraftkaarten hebben ze bij jullie bij Boekenvoordeel? Hier nog niet gezien...
  Sterkte met de laatste loodjes!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een supermooie mannenkaart heb je gemaakt Henriet, top.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je kaart is weer helemaal schitterend, een toppertje

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hahaha, je moet je inspiratie toch ergens vandaan halen ;) Vind je kaartje lekker stoer. Leuk dat je veel kraft hebt gebruikt.
  Fijn weekend, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen