maandag 5 mei 2014

Weer aan de haak geweest.

Vanmiddag om half 2 kwam de bus met Italianen aan bij de school van jongste zoon. Al gauw hadden hij en de Belgische/Italiaanse studente elkaar gevonden. De middag lekker thuis in de tuin doorgebracht en na het eten zijn ze samen met oudste zoon vertrokken naar het bevrijdingsfestival in Groningen. Daar komen nog meer leerlingen met hun uitwisselingsstudenten. Dat zal wel een internationaal feestje worden.

Afgelopen weekend ben ik begonnen met het haken van een krans voor mijn "stiefbroertje". Hij is dit weekend gaan samenwonen met zijn vriendin. Hij heeft postduiven, vandaar dat er een duif (patroon van Haakidee) in de krans zit. De harten en de namen spreken voor zich.
Morgen op tijd uit de veren om de jeugd naar school te brengen. Normaal gaat onze jongste iedere dag op de fiets. Vanmiddag even het fietsen geprobeerd met de uitwisselingsstudent....... Mmmmmm......als zij die 18 kilometer moet fietsen dan mogen ze wel heeeeel vroeg opstaan.

6 opmerkingen:

 1. Hoi henriet,
  Wat is je krans leuk geworden en die duif die er in zit, ook al zo mooi..leuk afgewerkt met de hartjes en de namen..veel succes en plezier met je Belgische studente..groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind dit wel een komisch ringetje. Mijn lief is ook duivenmelker maar een knuffelduif heeft hij nog niet ( buiten mij dan)
  Tja en dat fietsen :-) morgen schijnt het te gaan regenen dus breng ze maar even

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo, goed bezig zeg, mooi dat je die in allerlei varianten maakt. Vanavond ook aan de haak, ik liep giga achter. Je vorige kaartje vond ik ook erg leuk, hoe toepasselijk ook. Groetjes, nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw! Wat leuk....ik kan niet haken. Maar ik vind het wel heel leuk en knap!
  Succes met jullie studentje.
  Liefs, Monique (www.crealoetje.blogspot.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een heel leuke krans Henriët, mooi gemaakt!
  Lieve groetjes, Berlinde

  BeantwoordenVerwijderen