zondag 27 april 2014

Vakantie!!

Heerlijk 2 weken vakantie! Lekker knutselen, in de tuin werken, wandelen en verder wat klussen in huis.
De vakantie begon meteen goed met het jaarlijkse ontbijt op de brink in ons dorp. Dit jaar voor het eerst een Koningsontbijt. Vanaf half 9 heeft de ondernemersvereniging van alles klaar staan voor een heerlijk ontbijt en onder muzikale begeleiding van onze harmonie is het een gezellige boel!
Hier zie je van links naar rechts mijn vader, mijn man, vriendin van jongste zoon, oudste zoon(aanwezig als EHBO-er en mijn "stiefbroertje".

Terug van het ontbijt heerlijk in de tuin gezeten en mijn paard afgehaakt en in elkaar gezet. Deze gaat de komende week naar een oud collega die een ongelukje heeft gehad toen ze haar paard in de trailer ging zetten.

Dit paard komt uit hetzelfde boekje als de koe uit mijn vorige post. Heerlijk om te haken en leuk om kado te geven.

En vandaag was er dan eindelijk weer eens tijd om een kaartje te maken. Eigenlijk zouden we er vandaag op de fiets op uit trekken maar het weer gooide roet in het eten. Daarom heb ik vanochtend een kaartje gemaakt voor Kaartjes Inspiratie Challenge. Ze hebben hier een leuke schets om een kaart mee te maken.
De basis is een witte vierkante kaart. Daarop design papier met krantenartikelen uit een blokje van Dovecraft. Daarop rood diagonaal gestreept papier uit hetzelfde blokje. Het papier met de snorren komt uit een blokje van Panduro. Verder afgewerkt met een honingraatje, klokstempel en de scrabble letters van Joy!
Volgende maand gaat deze naar een vriend van onze familie in Noord-Holland die dan 80 jaar wordt.

Iedereen die de komende week ook vakantie heeft wens ik een fijne week en iedereen die gewoon moet werken kan ik geruststellen: het wordt niet warm en zonnig de komende week......

12 opmerkingen:

 1. Geniet van je vakantie! De start is alvast goed... een leuke dag en een toffe kaart!
  Liefs
  Christine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heerlijk dat je 2 weekjes vakantie hebt Henriet, hoe fijn is dat. Helaas moet ik gewoon werken maar mijn mannetjes zijn deze week wel lekker vrij. Wat een prachtige dingen hebben je weer gemaakt, super.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ja lekker, 2 weken vakantie..hier ook zo..dus genieten..Ik vond je koe prachtig en dit paard is ook al weer zó mooi..super ..en ook je mannenkaart ziet er mooi uit,Kraft doet het altijd goed en de letters zijn leuk..groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat ziet er gezellig uit, daar bij jullie op de brink! Goed begin van de vakantie. Je haakwerk is weer enig. Wat een toepasselijk cadeautje! En ook je kaartje is erg leuk geworden. Geniet van de vakantie. Ga ik ook doen de komende twee weken. Van jouw laatste mededeling word ik niet blij. Wij gaan vanaf dinsdag met de caravan weg. Ik hoop dus echt dat het wel zonnig gaat worden.
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat kan jij netjes haken zeg! Zo lekker strak. Dacht ik eerst dat er vogeltjes op je kaart zaten . . . blijken het snorren te zijn :-) de scrabble letters blijven ook leuk om te verwerken

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wa t een leuke haakwerken heb je gemaakt. Dat is weer eens wat anders. Je kaartje is ook leuk die stempelt jes zijn ook erg leuk he? Geniet van je vakantie en hopenlijk valt het weer ook nog mee. Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ha Henriet,
  jij hebt echt een leuk gevoel voor humor! Zo gaaf dat paard met beterschap!! Dat moet wel in goede aarde vallen!
  En wat een leuk idee om zo'n ontbijt te doen.
  Ziet er ook gezellig uit. Je kaart is leuk geworden. EN je bent lekker snel met deze challenge zeg!
  Ik ga zeker genieten van de vakantie. Ik moest nog 2 nachtejs werken en als ik straks wakker word is het echt vakantie!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ziet er gezellig uit op de De Brink! Leuk gedaan het gehaakte paardje en ook nog een prachtige kaart. Fijne vakantie!

  Groetjes Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Prachtige kaart heb je gemaakt! Originele uitwerking van de sketch. Leuk dat je meedoet met de challenge van KIC. Groetjes, Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi hoi,
  Wat een leuke uitwerking van onze sketch.
  Leuk gedaan met die letters er langs en de hexagons!
  Bedankt voor je deelname bij KIC.
  Groetjes, Linda DT-KIC

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een mooi klassiek kaartje. Gezellig dat je meedoet met de challenge bij KIC.
  groetjes Ine
  http://creaine-challenges.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen