donderdag 3 april 2014

Liftchallenge 63

Allereerst wil ik je bedanken voor alle lieve reacties op mijn berichtje over mijn blaren. Ik was de afgelopen week heel blij met het mooie weer waardoor ik mijn open schoenen aankon en dus geen pijn aan de blaren had. Het vocht is er nu voor het grootste gedeelte uit. Zaterdag afplakken en proberen weer te wandelen.

Vanavond na het eten weer heerlijk zitten knutselen. Ik zag de nieuwe liftkaart van de Lift Challenge voorbijkomen en ben hier mee aan de slag gegaan. Ik wist al snel welk papier ik wilde gebruiken, had ook al een stukje kant klaarliggen om bovenlangs te stikken, de vlaggetjes waren snel klaar en toen kwam ik ineens op een heel ander idee. In plaats van het kant bovenlangs te stikken besloot ik de muzieknotenstans te gebruiken. Dit vond ik wel mooi passen bij het muziekpapier in de vlaggetjes.
Om het geheel een stoere uitstraling te geven de stiksels met zwart gemaakt en de vlaggetjes en de muzieknoten met nietjes vast gemaakt.
Volgende week gaat dit kaartje op de post naar mijn ex-schoonzusje. Zij zingt erg mooie liedjes in het Drents die ze zelf schrijft, dus is dit wel een toepasselijk kaartje.

Eerder deze week maakte ik 2 bijna identieke kaartjes. Een om een collega te bedanken (ze heeft samen met mijn man 3 houten paaseieren geknutseld voor in mijn klas die ik met de kinderen ga versieren) en de andere voor mijn schoonvader die morgen jarig is.

Vind de gereedschapjes erg leuk voor mannenkaartjes en door ze 1 keer uit zilverkarton te stansen en 1 keer uit kraft en dit dan te combineren krijg je net echt gereedschap.

Nu nog even een rondje langs jullie blogs en dan is straks het hele bed voor mij alleen. manlief gaat de nachtdienst in.

18 opmerkingen:

 1. Prachtig liftkaartje en je mannenkaarten zijn ook al zo leuk gemaakt!

  Fijn weekend,
  groetjes Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je blarenverhaaltje heb ik ff gemist, maar heb het net terug gekeken. Jeetje wat een kanjers!!! Ziet er erg pijnlijk uit.
  Je kaartjes zijn super leuk geworden. Keep up the good work.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je liftkaart is echt goed gelukt zo met die muzieknoten! Zwarte accenten en nietjes zijn zeker lekker stoer. Je twee bedankkaartjes zijn ook super. Goed idee om dat gereedschap van zilverkarton en kraft te maken. Net echt.
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Henriet,
  Wat heb je een leuke lift gemaakt, mooi de notenbalk in combinatie met het papier, heb even gekeken bij Janke, leuk..ik ken haar niet, woon wel in Drenthe(maar ben import, uit Brabant) ..ook je bedankkaartjes zijn super, de gereedschapjes zijn echt leuk..groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat heb je leuke kaartjes gemaakt Henriet!
  Prachtig wat je allemaal laat zien.
  Ga je zaterdag weer proberen te lopen.....ik wens je veel succes.
  Ik heb vanmiddag nog 13 km gewandeld mijn zussen.

  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat fijn dat het met de blaren goed gaat Henriet, dan kan je zaterdag weer lekker aan de wandel, hoe fijn is dat. Je kaarten zijn prachtig, heel mooi.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke liftkaart zeg en ik scrol gelijk even maar beneden voor die leuke mannenkaarten. Heerlijk bezig geweest zeg. Gelukkig dat het met je blaren beter gaat. Groetjes, nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie kaartjes. Ik heb tijdens het lopen een een peesontsteking opgelopen onder mijn voet. Aangezien ik allergisch ben voor de ontstekingremmers kan het alleen met rusten overgaan. Dus voor mij geen loop meer. Had me er zo op verheugd. Ben blij dat het met je blaren weer de goeie kant op gaat.
  Lieve groetjes, Monique (crealoetje)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooi gedaan met de muzieknootjes. Past idd erg leuk bij elkaar. Leuk hoe je de lijntjes hebt vast gezet. Toffe lift!
  Je mannenkaarten zijn zeker leuk! Goed idee met het zilver en het kraft!
  Fijn dat je meedoet met de liftchallenge!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Je kaart is weer helemaal schitterend en gefeliciteerd met je schoonvader, super mooie mannenkaart!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie kaartjes heb je gemaakt! Het kaartje voor de Liftchallenge is leuk bedacht met de muzieknotenbalk en de muzieknootjes en het papier op de banner. Ook nog stikwerk gedaan, top! Dank je wel voor het meedoen!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hoi Henriet,
  fijn dat het met je blaren bijna over is. Je kaart voor de liftchallenge vind ik heel origineel. Een eigen bewerking vind ik altijd knap...
  Je mannenkaartjes zijn ook superleuk.
  Enne, wat een muzikaal ex-schoonzusje heb je. Ik heb even geluisterd, want ja, Drents he......?
  Fijn weekend!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 13. 3 schitterende kaarten. Ze zijn alle 3 super mooi. Fijn om te horen dat het wat beter gaat met je blaar. En heb je vandaag weer heerlijk kunnen wandelen?
  Groetjes, Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat zijn ze mooi! Alle drie!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Mooie lift, ook de rest van je kaarten zijn super!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Prachtige kaartjes, maar de liftvariant is mijn favoriet! Heel leuk gedaan, bedankt voor het meedoen!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Supermooie lift! De banner met muzieknootjes vind ik geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen