vrijdag 28 februari 2014

Verandering van plannen

Waar ik in mijn vorige bericht nog schreef dat we deze vakantie week grotendeels met ons viertjes thuis zouden zijn werd de werkelijkheid toch iets anders. Manlief vond het tijd worden om het geplande "weekendje" samen weg (dat in augustus niet door kon gaan i.v.m de spoedoperatie aan zijn enkel) nu maar eens werkelijkheid te laten worden.
Dus dinsdagochtend vertrokken we richting Alphen aan den Rijn. Daar hebben we 2 nachten gelogeerd in het Van der Valk hotel. Wat een verwennerij! 's Ochtends genieten van een heerlijk ontbijt en ;s avonds weer aanschuiven voor een super diner.
Dinsdagmiddag hebben we op de fiets Alpen aan den Rijn en omgeving verkend en woensdag hebben we 22 kilometer (!) gewandeld in en om Boskoop. En wat hadden we er prachtig weer bij. Tijdens deze wandeling hebben we 63 geocaches gevonden.
En ook manlief heeft deze wandeling zeer goed doorstaan met zijn aangepaste wandelschoenen.

Vandaag moest manlief weer aan het werk, maar ik heb nog lekker vakantie. Daarom vanochtend even lekker zitten knutselen.
De basis is een kraft kaart waarop een zilveren doily is geplakt. Daarop een blauw label met een zilveren hamer. Links onder op het label een zilveren knoop uit de knopendoos van mijn schoonmoeder en nog een zilverkleurig lintje. Nog een eenvoudige tekst toegevoegd. Lang geleden dat ik een CAS kaart gemaakt heb.
Dit kaartje laat ik meedoen met de volgende challenges:
Crazy for CAS waar ze een doily willen zien.
CAS on Sunday die een mannenkaart vragen
Dutch Card Lovers die vragen om lint en knopen


13 opmerkingen:

  1. Heerlijk hé,. Onverwacht ertussen uit. Wij gaan dit weekend. Ook naar van Der Valk Hotel maar dan in Middelburg. Jullie hebben idd prachtig weer gehad. Alphen A/d Rijn is een prachtige omgeving.
    Je kaart is schitterend.
    Groetjes, Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  2. mooie en leuke mannen kaart

    Bedankt voor je deelname aan Dcl
    gr miriam

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Henriet,
    Leuk om zo maar samen een paar daagjes weg te kunnen gaan, lekker luxe logeren en samen leuke dingen gedaan, de batterij weer opgeladen, ik vind je CAS kaart heel erg leuk, mooi gedaan, groetjes Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  4. leuke CAS-kaart! bedankt voor het meedoen met de dcl!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Bedankt voor je leuke deelname aan crazy for CAS, CAS on sunday en DCL.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuk gedaan en geniet nog maar een beetje verder van je vakantie!
    Liefs
    Christine

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Such a wonderful card! Perfect for any man! :) Thanks for playing with us at CAS on Sunday!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een leuk CAS kaartje Henriet!
    Jullie hebben wel genoten als ik dat zo lees....alles op z'n tijd nietwaar?

    Groetjes Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Zo hee, 63 caches! Dat zijn er veel!!! Heerlijk zo'n doordeweeks verwenweekend ;) Wat grappig dat jij ook een kaartje met een hamer hebt. Leuk zijn al die zilveren accenten.
    Fijn weekend, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  10. ha Henriet,
    nou, je man heeft helemaal gelijk. Lekker even inhalen wat je van de zomer gemist hebt. Die onverwachte dingen zijn vaak het leukste.
    Lekker genieten en dan ook nog een paar dagen vrij voor de drukte weer begint. Ja, tot mei wachten, maar dan ga ik ook echt weg!!
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een superleuke verrassing van je man Henriet, dat is toch geweldig om er plotseling een weekendje uit te gaan en dat jullie hebben genoten, helemaal top en dat is je kaartje ook, heel mooi.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Mooi gedaan dit kaartje. Erg leuk geworden. Bedankt voor het meedoen bij CFC.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Altijd lekker, ff zo'n paar daagjes er tussenuit. Je kaartje is erg leuk geworden. De splitpen geeft een lekker stoer effect.

    -xies- Renate.

    BeantwoordenVerwijderen