woensdag 7 augustus 2013

Operatie geslaagd

Was toch een spannende dag gisteren. Om kwart over 9 manlief naar het ziekenhuis gebracht. En zoals dat bij een dagopname blijkbaar gaat stond ik om half 10 al weer bij de auto. Het is echt even de patient afleveren. Toen ben ik even gaan winkelen in Assen en toen weer naar huis. En dan begint het wachten. Om half 2 werd ik gebeld dat hij op de uitslaapkamer was en dat de operatie goed verlopen was. En toen was het wachten op het volgende telefoontje dat ik hem weer op mocht halen. Dat duurde tot 5 uur omdat er tussentijds een flinke bloeding was geweest. Nu lekker rustig aan doen tot vrijdag en dan weer heen voor controle. Het houdt ons lekker bezig! (al vanaf 25 maart.....)

Nu over naar mijn kaartje. Want in de tijd dat ik gisteren zat te wachten heb ik een kaartje gemaakt.
De basis is weer een witte linnen kaart. Daarop een blauw/groene vierkant met afgeronde hoeken. De vierkant daar weer op heb ik uit een lege crackerdoos geknipt en beplakt met washi-tape van de Wibra. Ook hier de hoeken van afgerond. Vervolgens wit, ecru en bruin katoen rondom gewikkeld. Nog een tekst en een bloem met brad toegevoegd en toen vond ik het genoeg. De bloem komt uit het zakje met leuke stansjes die ik van GerJanne voor mijn verjaardag kreeg.
Ik laat dit kaartje meedoen met de challenge van Een hoop inspiratie scrapkaarten challenge blog. Daar vragen ze deze keer een verjaardagskaartje.

Nu nog snel even een foto maken van de keuken zodat ik jullie binnenkort een voor/na foto kan laten zien.
Voor iedereen een fijne dag!

10 opmerkingen:

  1. Fijn dat de operatie is gelukt. Ondanks de spanning heb je een mooi kaartje gemaakt. Groetjes mariëtte

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ohhh wat super dat de operatie gelukt is . Alleen dat wachten he...pfffftt soms wordt je er gek van... Maar je hebt je goed vermaakt met je kaartje zo te zien. Prachtig hoor! Wat zitten er veel mooie dingen op, die zo goed met elkaar matchen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ben blij dat de operatie goed verlopen is! Hopelijk was die bloeding niet te erg, maar hij is toch naar huis gekund...
    Wat een mooi kaartje heb je gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Fijn dat de operatie achter de rug is. Een spoedig herstel gewenst. En je kaart vind ik super mooi gelukt. Groetjes. Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Je hebt weer een mooi kaartje gemaakt, alleen die tekst . . .
    Komisch dat je die op deze dag gebruikt hebt.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hallo Henriet,

    Ja daar zijn we weer!
    Wat een prachtige kaart heb je gemaakt met wel hele leuke kleuren.
    Inderdaad een grappige tekst voor een dag als vandaag voor jullie.
    Sterkte met je man!

    Liefs Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Een heel MOOI kaartje Henriët.....met als ik me niet vergis, een bloem van Crealies.
    Van ♥-e Beterschap gewenst voor je man.
    Liefs Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat fijn dat de operatie achter de rug is en hopelijk knapt je man weer snel op. Je kaartje is prachtig, leuk de verschillende tape!

    Groetjes,
    Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Schitterende kaart heb je gemaakt. Mooie kleuren. Fijn dat de operatie goed verlopen is. Nou nog een spoedig herstel.
    Groetjes, Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat fijn dat de operatie goed is gegaan Henriet, en nu maar hopen dat alles goed blijft gaan. Ik vind je kaartje weer prachtig.
    Superleuk dat je meedoet aan de challenge van EHI, dank je wel en veel succes.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen